Onze kamers

In de voormalige boerenschuur zijn niet alleen vier heerlijke kamers opgetrokken, ook een gemeenschappelijke living is er in ondergebracht. De vloerverwarming of de houtkachel zorgen voor aangename sferen en in de hele ruimte en kamers is wifi. Het is er imposant hoog. Iedere gast kan er een eigen plekje vinden. Of het nu aan de lange tafel is of in een luie stoel. Aan de houten tafel kan aangeschoven worden voor een (zelfgemaakte) maaltijd of voor het ontbijt, dat we graag voor u serveren. De keuken bevat een zespitsgasfornuis met oven en er is een magnetron aanwezig. Er is veel keukenapparatuur en ook borden, bestek en glaswerk zijn voorhanden.

 

De term van architecten, die niet van kamers maar van doosjes spreken, is inmiddels aardig ingeburgerd op Frankrijk-Noord. Bij de verbouwing van de schuur bleek doosjes het toverwoord en die vier D’s zien we terug in de gastenkamers. Alle bedden (ook die van de buitenaccommodaties) zijn gedekt, handdoeken liggen altijd klaar. D1, D2, D4 en de tuinkamer zijn geschikt voor meer dan 2 personen.

Doosje 1 is D1: een lange kamer van ruim 35 vierkante meter met een eigen keukentje, uiteraard een televisie, sanitaire voorzieningen en een semi-afgescheiden slaapkamer. Voor een extra slaper staat daar een bedbank. 

De prijs voor 2 personen voor 2 nachten is 243,00 euro.  Dat is inclusief ontbijt en toeristtax. Kom je alleen dan is de prijs voor 2 nachten 215,00 euro. (in de zomermaanden is dit de prijs exclusief ontbijt).

 

Doosje 2, ofwel D2 is een rechthoekige, royale kamer (32 vierkante meter) met een tweepersoonsbed van 1.60 m. Als extra slaapplaatsje heeft D2 een bedstede. D2 is ook geheel zelfvoorzienend, dat wil zeggen met eigen sanitair, tv en een keukentje.

De prijs voor 2 personen voor 2 nachten is 243,00 euro.  Dat is inclusief ontbijt en toeristtax. Kom je alleen dan is de prijs voor 2 nachten 215,00 euro. (in de zomermaanden is dit de prijs exclusief ontbijt.)

Doosje 3 is een knusse kamer zonder keukentje, geschikt voor 2 personen. In het halletje is het toilet, de douche, ook privé, is direct om de hoek en grenzend aan de woonkamer. In alle kamers is een flatscreentje en de mogelijkheid om te internetten is er in de hele schuur. De kamer grenst aan de gemeenschappelijke keuken.

D3  komt neer op 171,00 euro voor 2 personen, inclusief toeristtax en ontbijt. Kom je alleen dan ben je 159,00 euro voor 2 nachten kwijt. (in de zomermaanden is dit de prijs exclusief ontbijt) 

D4 is zo’n 25 vierkante meter groot en beschikt over eigen sanitair. De kamer heeft geen privékeuken, maar de gemeenschappelijke keuken is vlakbij. Het is de enige kamer die op de eerste etage ligt en uitkijkt over de gemeenschappelijke living. De grote tv verbergt internet in zich. Voor extra logés hebben we een spannende hoogslaper gemaakt. Echt spannend, dus niet geschikt voor de allerkleinsten. 

De prijs voor deze kamer is 225,00 euro voor 2 nachten voor 2 personen, inclusief toeristtax en ontbijt. Voor 1 persoon is dat 207,00 euro. (In de zomermaanden is dit de prijs exclusief ontbijt)

Het tuinhuisje staat lekker privé achter in de tuin. Het heeft een eigen terrasje, een twee- en eenpersoonsbed en is aan de royale kant, maar het blijft luxe kamperen. Weliswaar heeft het elektriciteit en staat er een waterkoker, maar in het huisje zelf is geen sanitair, stromend water of verwarming. Sanitair is ca dertig meter verwijderd en kan gedeeld moeten worden met de gasten van de kas. Vóór de tuindeuren van het huisje staat een vuurschaal. Het vuur is gemakkelijk hoog op te stoken. Na ongeveer half oktober wordt de tuinkamer niet meer verhuurd, tot medio april is het daar niet aangenaam vertoeven. Als de nachttemperatuur lager is dan tien graden, of regent het pijpenstelen, of is het windkracht 7 of meer, dan mag u gratis annuleren. De prijs voor 2 nachten is 150,00 euro voor 2 personen, inclusief ontbijt en toeristtax. (In de zomermaanden is dit de prijs exclusief ontbijt)

In de yogakas ben je één met de elementen. Buiten is bijna binnen. Maar je ligt wel op een Japanse futon, gemaakt door Jules van Katja Futon in Amsterdam. Als je ervan houdt om de vogels te horen en het niet erg vindt om door het geklop van een bonte specht wakker gemaakt te worden of door de zang van een merel, dan is een verblijf in de kas een onvergetelijk avontuur. Sanitair is op 15 meter afstand en kan gedeeld moeten worden met de gasten van de tuinkamer. De kas heeft een all-in prijs van 150,00 euro voor 2 overnachtingen.  (In de zomer is dit de prijs exclusief ontbijt)

De yogakas is niet geschikt voor honden. Als de nachttemperatuur lager is dan tien graden, of regent het pijpenstelen, of is het windkracht 7 of meer, dan mag u gratis annuleren.