Onze kamers

In de grote gerenoveerde boerenschuur zijn niet alleen vier heerlijke kamers opgetrokken, ook een gemeenschappelijke living is er in ondergebracht. De vloerverwarming of de houtkachel zorgen voor aangename sferen en in de hele ruimte is wifi. Het is er imposant hoog. In de gemeenschappelijke living kan iedere gast een eigen plekje vinden. Of het nu aan de lange tafel is of in een luie stoel. Aan de houten tafel kan aangeschoven worden voor een (zelfgemaakte) maaltijd of voor het ontbijt, dat we graag voor u serveren. De keuken bevat een zespitsgasfornuis met oven en er is een magnetron aanwezig. Er is veel keukenapparatuur, maar ook zijn borden, bestek en glaswerk voorhanden.

De term van architecten, die niet van kamers maar van doosjes spreken, is inmiddels aardig ingeburgerd op Frankrijk-Noord. Bij de verbouwing van de schuur bleek doosjes het toverwoord en die vier D’s zien we terug in de gastenkamers. Alle bedden (ook die van de buitenaccommodaties) zijn gedekt, handdoeken liggen altijd klaar. D1, D2, D4 en de tuinkamer zijn geschikt voor meer dan 2 personen.

Doosje 1 is D1: een lange kamer van ruim 35 vierkante meter met een eigen keukentje, sanitaire voorzieningen en een semi-afgescheiden slaapkamer. Voor een extra slaper staat daar een bedbank.

De prijs voor 2 personen voor 2 nachten is 225 euro.  Dat is inclusief ontbijt en toeristtax. Kom je alleen dan is de prijs voor 2 nachten 205 euro.

Doosje 2, ofwel D2 is een rechthoekige, royale kamer (32 vierkante meter) met een tweepersoonsbed van 1.60 m. Als extra slaapplaatsje heeft D2 een bedstede. D2 is ook geheel zelfvoorzienend, dat wil zeggen met eigen sanitair en een keukentje.

De prijs voor 2 personen voor 2 nachten is 225 euro.  Dat is inclusief ontbijt en toeristtax. Kom je alleen dan is de prijs voor 2 nachten 205 euro. 

Doosje 3 is een knusse kamer zonder keukentje, geschikt voor 2 personen. In het halletje is het toilet, de douche, ook privé, is direct om de hoek en grenzend aan de woonkamer. In alle kamers is een flatscreentje en de mogelijkheid om te internetten is er in de hele schuur.

D3  komt neer op 158 euro voor 2 personen, inclusief toeristtax en ontbijt. Kom je alleen dan ben je 145 euro voor 2 nachten kwijt.

D4 is zo’n 25 vierkante meter groot en beschikt over eigen sanitair. Het is de enige kamer die op de eerste etage ligt en uitkijkt over de gemeenschappelijke living. De grote tv verbergt internet in zich. Voor extra logés hebben we een spannende hoogslaper gemaakt. Echt spannend, dus niet geschikt voor de allerkleinsten. 

De prijs voor deze kamer is 214 euro voor 2 nachten voor 2 personen, inclusief toeristtax en ontbijt. Voor 1 persoon is dat 200 euro.

Het tuinhuisje staat lekker privé achter in de tuin. Het heeft een eigen terrasje, een twee- en eenpersoonsbed en is aan de royale kant, maar het blijft luxe kamperen. Weliswaar heeft het elektriciteit en staat er een waterkoker, maar in het huisje zelf is geen sanitair, stromend water of verwarming. Sanitair is ongeveer dertig meter verwijderd en kan gedeeld moeten worden. Vóór de tuindeuren van het huisje staat een grote vuurschaal. Het vuur is gemakkelijk hoog op te stoken.
Na ongeveer half oktober wordt de tuinkamer niet meer verhuurd, tot medio april is het daar niet aangenaam vertoeven. De prijs voor 2 nachten is 139 euro voor 2 personen, inclusief ontbijt en toeristtax.

Als de nachttemperatuur lager is dan tien graden, of regent het pijpenstelen, of is het windkracht 7 of meer, dan mag u gratis annuleren.

In de yogakas ben je één met de elementen. Buiten is bijna binnen. Maar je ligt wel op een Japanse futon, gemaakt door Jules van Katja Futon in Amsterdam. Als je ervan houdt om de vogels te horen en het niet erg vindt om door het geklop van een bonte specht wakker gemaakt te worden of door de zang van een merel, dan is een verblijf in de kas een onvergetelijk avontuur. Sanitair is op 15 meter afstand. De kas heeft een all-in prijs van 139 euro voor 2 overnachtingen. De yogakas is niet geschikt voor honden. Als de nachttemperatuur lager is dan tien graden, of regent het pijpenstelen, of is het windkracht 7 of meer, dan mag u gratis annuleren.