Contact

Lille Wagenmakers / Edith Ramakers
Prelaatweg 5,
4361 JB Westkapelle
Telefoon +31625083217 of +31613729823
info@frankrijk-noord.nl

 Prijzen en overige info

Alle prijzen voor de Doosjes 1,2,3 en 4 (zie Kamers) in de verbouwde schuur zijn inclusief schoonmaak- en administratiekosten, exclusief toeristenbelasting. We zijn vanaf 2022 overgeschakeld op vaste aankomstdagen op maandag of vrijdag en een minimum verblijf van 3 nachten. Vraag naar de mogelijkheden in het laagseizoen. Dan is er meer ruimte voor flexibiliteit. We serveren geen ontbijtjes meer. Tijdens hoogtijdagen, zoals bijvoorbeeld Pinksteren, zijn we een groepsaccommodatie.

Alle bedden (ook die van de buitenaccommodaties) zijn gedekt, handdoeken liggen klaar. Honden zijn voor 5 euro per dag welkom. Maar let wel: slechts 1 grote hond per kamer. Rassen uit de categorie 1 en 2 staan we niet toe.

Mocht je een weekendje het gehele hof van Frankrijk-Noord voor jezelf privé willen hebben, dan kost dat in het laagseizoen, van begin november (na Allerheiligen en Allerzielen) tot half april, met uitzondering van de vakantieperioden) €1050 voor 3 nachten, de maximale bezetting is dan 12 personen, de buiten’kamers’, zijn dan immers te koud.
In het middenseizoen (van half april tot eind juni en van half september tot het einde van de herfstvakanties) is de prijs €1400 voor 14 personen voor 3 nachten.
In het hoogseizoen (en vakantieperioden) vragen we €1600 voor een privéweekend. De prijs geldt ook voor 3 nachten bij een bezetting van maximaal 14 personen. En zijn de voorwaarden hetzelfde als in het middenseizoen. Alle bedden zijn gedekt, er zijn hand- en theedoeken. Voor meer dan 14 mensen komt er voor elke volgende slaper €35 per verblijf bij.

De kamers worden in het drukkere seizoen voor minimaal drie nachten verhuurd. Bij problemen met reserveren stuur een mailtje naar info@frankrijk-noord.nl

Voorwaarden

 In- en uitchecken

De kamers zijn beschikbaar vanaf 14.30 uur; uitchecken rond 11.00 uur. Een paar dagen voor aankomst graag nog even de verwachte aankomsttijd doorgeven.

Annulering

Wij begrijpen heel goed dat er af en toe wat vervelends tussen kan komen en vaak is dat ook nog eens overmacht. Wij zijn echter wel afhankelijk van de omzet. Daarom het volgende voorstel: indien u ruim van te voren annuleert, brengen wij louter administratiekosten in rekening, 25 procent van de aanbetaling.

Indien u 14 dagen of minder voor aankomstdatum annuleert, dan brengen wij 50% van de totale prijs in rekening, tenzij we alsnog andere gasten krijgen.
Als u één week voor de aankomstdatum annuleert, dan brengen wij 100% van de totale kosten in rekening. U kunt zich overigens heel goed tegen dit soort kosten verzekeren.
Voor groepen zijn we strenger. Twee maanden voor de aankomstdatum staat het volledige bedrag op onze rekening. Wij brengen bij annulering ook voor die tijd 25 procent van de aanbetaling in rekening. Bij annulering twee maanden voor de aankomstdatum brengen we 50% van de huurprijs in rekening. Veertien dagen voor de aankomstdag rekenen we 100% bij annulering. 

Nu we toch zakelijk bezig zijn, wij hebben geen pinautomaat, dat betekent dat je over cash moet beschikken wanneer je hier wilt betalen, in het dorp op loopafstand is wel een gat in de muur, vind je het vervelend om met contanten rond te lopen maak het bedrag dan voor aankomst over.

Vanwege de privacywet zeggen we toe dat we de privacy van de bezoekers van onze website respecteren en we dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Routebeschrijving

Het gemakkelijkste is om vanuit Bergen op Zoom via de A58 naar Vlissingen te rijden. In Vlissingen de borden Zoutelande volgen. Vrij snel staat daarna ook Westkapelle aangegeven. In Westkapelle, vlak voor de vuurtoren rechtsaf richting Aagtekerke. Dat is de Prelaatweg. Dan na ongeveer vijftig meter, net na het bordje ‘buiten de bebouwde kom’, linksaf de oprijlaan in. Dat is nummer 5 (dus niet 5a!, dan valt u onze buren lastig). U heeft uw bestemming bereikt.

Aan het einde van onze oprijlaan is een hek. Doe maar gewoon open, rij door tot achter het huis. Rij rustig, denk aan Bobby onze allemansvriend en Mientje onze springerige kat.

Let op: De tomtom brengt u soms naar de Prelaatweg 5 in Aagtekerke. Dat is fout. We zitten echt in Westkapelle.
Met openbaar vervoer is onze boerderij goed te bereiken. Pak de trein naar Middelburg en de bus naar Westkapelle. Bij het station in Vlissingen en Middelburg zijn ook fietsen te huur en de fietstocht duurt ongeveer een uurtje.

Frankrijk-Noord