We hebben vaak de pers gehaald. Van een reportage op tv van de omroep Llink, een zespagina’s groot artikel in de Seasons, tot de rubriek Binnen Kijken van de Volkskrant. Recensies volgden in het Algemeen Dagblad, het Financieel Dagblad, de regionale pers en die streelden ons allemaal. Ook staan we vermeld in enkele boekjes, zoals het boekje Uitjes met Kinderen.

Fotoshoots

Frankrijk-noord wordt ook gebruikt voor fotoshoots. Zoals in ‘Geniet’.

Links naar blogs:

www.localhideaways.com

www.littlespoon.nl

belmodo.be

Google op Francesca Kookt en vindt een heerlijk verslag van haar verblijf bij ons.

Reviews

Dank ook voor de lovende woorden in het gastenboek en voor de reviews op www.weekendhotel.nl én www.bedandbreakfast.nl

Facebook

Frankrijk-noord heeft ook een Facebook pagina, natuurlijk vinden we het leuk wanneer we ‘een duimpje krijgen’ of wanneer we daar post mogen ontvangen.

Boomhut en yogakas
In amper twee weken tijd, nota bene in hoogzomer 2017, halen we twee keer achter elkaar de pers met een mooi artikel over onze boomhut in de PZC en over yoga in de kas in het Yogamagazine. We komen amper toe aan genieten van de aandacht omdat het druk is op Frankrijk-Noord. Maar fijn blijft het.
En dan worden we genoemd als een van de bijzondere plekken om te verblijven in Zeeland in het magazine van Harper’s Bazaar (19-08-2016). De journalist vraagt zich af of Zeeland het nieuwe Ibiza is. Komende week heeft Zeeland er misschien een heel klein beetje van weg als de hittegolf doorzet en het zeewater een azuurblauw tintje krijgt.http://www.harpersbazaar.nl/cultuur-reizen/news/a3503/is-zeeland-het-nieuwe-ibiza/?visibilityoverride
In de bijlage LifeStyle van VT Wonen (juni 2016) over Zeeland werden we in een adem genoemd met Beachclub Zuiderduin, Het Badpaviljoen, Expresszo, Si-sa-soep, de Domburgsche Bier- en Melksalon, Moois en Meer, ’t Hof Welgelegen, Plantaardig, Wit en Zo, Strand 10, Meliefste, Haar van Boven en Zij van Beneden, Mien Domus, de Gouden Bock, De Visbar, Lievelings, de Gespleten Arent en Cocoon.
Een diversiteit aan zaken voor toerist en bewoner om zich in Zeeland te vermaken. De uitverkiezing reikt van een aparte Middelburgse cadeaushop Lievelings tot het eigenzinnige restaurant Meliefste in Wolfaartsdijk. En slapen, staat er, doe je pssst in de boomhut van Frankrijk-Noord.
Libelle
De Libelle heeft ons in deze lente van 2016 gewaardeerd met een plaats in de top 25 van de heerlijkste B&B’s.